Αθλητισμός|02.02.2020 16:55

Κυριαρχικός Αρης, νίκησε άνετα τον Πανιώνιο

Newsroom

Κυριαρχικός ήταν ο Αρης που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανιώνιο για να αμφισβητήσει την... εδαφική του κυριαρχία. Κάπως έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε κατά κράτος τους Νεοσμυρνιώτες με 2-0 και... στρογγυλοκάθισε στην πέμπτη θέση καθώς πλέον βρίσκεται στο +4 από τον ΟΦΗ. Αντιθέτως, οι Κυανέρυθροι, έπειτα από την... αναλαμπή της νίκης επί του Ατρομήτου την περασμένη αγωνιστική, επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα που τους κρατούν βυθισμένους στην τελευταία θέση.

Οι Κίτρινοι ήταν πιεστικοί από το πρώτο λεπτό και έφτασαν στο 1-0 με καταπληκτικό σουτ του Μπρούνο Γκάμα στο 31', ενώ λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου (42') έπειτα από θαυμάσια κάθετη πάσα του Ρόουζ, ο Φετφατζίδης απέφυγε και τον Μαλέρμπ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου (2-0). 

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να βρει λύσεις, έδωσε μάχη, αλλά ο αγώνας του έγινε ακόμη πιο δύσκολος όταν μετά το 80' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καμαρά, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 54'.

Αρης: Κουέστα, Ροζ, Σούντγκρεν, Σόουζα, Βέλεθ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (73' Μαντσίνι), Γκάμα (84' Μαρτίνες), Λάρσον (73' Ντουρμισάι).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (54' Καμαρά), Οικονομίδης, Κόρμπος, Κιάκος (59' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Αραμπούλι.

ΑρηςSuperLeagueποδόσφαιροΠανιώνιος