Αθλητισμός|02.02.2020 20:01

Αστέρας και λυτρωτής στο ντεμπούτο του ήταν ο Ντέλετιτς στο 94'!

Newsroom

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοφερμένο Μίλος Ντέλετιτς, ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού, που είχε δύο δοκάρια με τον Ντάουντα, το ένα εκ των οποίων, μόλις ένα λεπτό προτού επιτευχθεί το νικητήριο τέρμα του Σέρβου που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε καλό ρυθμό και μολονότι όλα έδειχναν πως όδευε προς την ισοπαλία, στο τέλος είχε μόλις έναν νικητή. Ο Αστέρας έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στο 36' όταν ο Κρεσπί σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από παρέμβαση του Φερνάντεθ. Και πέτυχε το 1-0 στο 49' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, ο οποίος έφτασε τα δέκα γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός δεν τα παράτησε και στο 59' έφτασε στην ισοφάριση όταν έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ρόσα κι αφού οι μπάλα προσέκρουσε στο πόδι ενός αμυνόμενου και στο χέρι του τερματοφύλακα, κατέληξε στα δίχτυα (1-1). Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Αγρινίου απείλησε δύο φορές για να σκοράρει με τον Ντάουντα να σημαδεύει το δοκάρι στο 81' και στο 93'.

Και στο επόμενο λεπτό ο Ντέλετιτς, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή στο 43', έκανε το ιδανικό ντεμπούτο σκοράροντας με κεφαλιά στο 94'.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Ριέρα (43' Ντέλετιτς), Μουνάφο (91' Χουαρέγκι), Φερνάντεζ, Κρεσπί (75' Μπόρχα Φερνάντες), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Φερνάντες, Τζανακάκης, Μαρσιάλ, Μάρτιν, Σιέστεντ, Αλβάρες (73' Μουνιέ), Ταχάρ, Ντάλσιο, Ρόσα, Ντίας (80' Λιάβας), Ντάουντα.

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΠαναιτωλικόςποδόσφαιρο