Αθλητισμός|03.02.2020 18:12

Σοβαρό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Χειρουργείται ο Κρέσπο

Newsroom

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα δυνατό «χτύπημα» καθώς θα στερηθεί για καιρό τον Χοσέ Ανχελ Κρέσπο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε για την πατρίδα του όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Οπως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ' αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Αναμενόμενα, η εν λόγω είδηση «πάγωσε» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Ισπανός αποτελούσε σημείο αναφοράς στην άμυνα της ομάδας του Δικεφάλου και η απουσία του φαντάζει «χτύπημα» για όλους. Και από τη στιγμή που αποφασίστηκε να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί για τους επόμενους μήνες που είναι κομβικοί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Χοσέ ΚρέσποΠΑΟΚ