Αθλητισμός|04.02.2020 12:23

ΠΑΟΚ: Το τετ-α-τετ του Ιβάν Σαββίδη με Φερέιρα και ποδοσφαιριστές

Αντώνης Τσακαλέας

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Κυριακής (2/2), που ήρθε λόγω της αγωνιστικής εικόνας που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο ΟΑΚΑ, και τα δύο παιχνίδια με τους «πράσινους» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης (5/2, 21.30), έχει φέρει εσωτερικές «ζυμώσεις» με τον Ιβάν Σαββίδη να συζητά με τους ποδοσφαιριστές και τον Αμπέλ Φερέιρα για αρκετές ώρες –μέσω Skype– σε μια προσπάθεια ανάγνωσης της κατάστασης.

Οι συζητήσεις κράτησαν για κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ως πρώτο μέλημά του να ακούσει από τους «πρωταγωνιστές» τους λόγους που εκείνοι θεωρούν πως έχουν οδηγήσει τον ΠΑΟΚ να έχει τη συγκεκριμένη αγωνιστική εικόνα, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί «χαμηλές πτήσεις», που συνεχίστηκαν και στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει δίκαια στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Συνομιλητές του Ιβάν Σαββίδη δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Αμπέλ Φερέιρα μαζί με το τιμ του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση. Δεν είχε διάθεση ή πρόθεση για «γκάζια», καθώς το πρώτο του μέλημα ήταν να ακούσει από όλες τις πλευρές όσα είχαν να του πουν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ευελπιστώντας πως θα δει αγωνιστική αντίδραση στον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο.

Ιβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚΑμπέλ Φερέιραποδόσφαιρο