Αθλητισμός|04.02.2020 14:01

Στο «κάδρο» επιλογών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόφαση του Κώστα Χαραλαμπίδη να υποβάλλει την παραίτηση του , έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου για την 18η αγωνιστική της Basket League. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 24αωρα εξέτασε όλες τις περιπτώσεις διαθέσιμων προπονητών, μεταξύ των οποίων και αυτό του Σούλη Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάλιστα, επιχειρήθηκε μια προσέγγιση μαζί του προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του κι αν είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ για τις τελευταίες εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον και την ιστορία του συλλόγου εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός πώς το διαζύγιο του 2017 μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρκόπουλου δεν ήταν αυτό που λέμε «βελούδινο» καθώς η διοίκηση Πρέλεβιτς είχε κατηγορηθεί πως διέκοψε με τρόπο άκομψο την συνεργασία μαζί του, το κλίμα φαίνεται να είναι καλό. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν τα επόμενα 24αωρα. Ο 71χρονος Έλληνας τεχνικός είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ καθώς στην τελευταία του θητεία κάθισε στον πάγκο για 8 χρόνια (2009-17).

Εφόσον οι δυο πλευρές συμφωνήσουν ο Μαρκόπουλος, που φέτος ανέλαβε τις τύχες του Άρη από τον οποίο παραιτήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου,  θα επιστρέψει για 4η φορά στον Δικέφαλο του Βορρά(1993-94, 2005-06, 2009-17).

Όσο για το σημερινό(4/2) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Βόννη για το Basketball Champions League η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κ. Χαραλαμπίδη, Στάθης Νερατζάκης.

ΠΑΟΚBasket LeagueΣούλης Μαρκόπουλοςμπάσκετ