Αθλητισμός|04.02.2020 23:31

Αντετοκούνμπο για Εθνική: «Θα μιλήσω με Πιτίνο, θα δω πως θα είναι το κορμί μου…»

Newsroom

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο προολυμπιακό τουρνουά με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας το καλοκαίρι. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Pick&Roll» της CosmoteTV και τον Βασίλη Σκουντή ο Greek Freak δήλωσε: «Δεν ξέρω. Θα δω πως θα είναι το κορμί μου στο τέλος της χρονιάς και θα μιλήσω με τον Πιτίνο. Αν πάμε τελικούς(σ.σ. με τους Μπακς), πόσο μακριά θα φτάσουμε...».

Για το γεγονός πως ετοιμάζεται γίνει πατέρας:«Κλωτσάει. Κινείται πολύ, παίζει μπάσκετ εκεί μέσα. Θα γίνει θηρίο. Θα τα έχει όλα. Δεν μπορώ να πω τι όνομα θα δώσουμε, θα με σκοτώσει η Μαράια! (γέλια) Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθει, πάντα παίζω για την οικογένειά μου, θα είμαι τόσο χαρούμενος, που θα παίζω καλύτερα. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι θα πας σπίτι και θα είναι εκεί ο μικρός».

Για τον περσινό αποκλεισμό των Μπακς από τους Ράπτορς: «Αυτό που θυμάμαι είναι όταν έβλεπα τον Λάουρι και τον Λέοναρντ να κρατούν το τρόπαιο. Στεναχωρήθηκα πολύ». Για την στιχομυθία που είχε με τον Κάρι κι αν του είπε να πάει στους Γουόριορς: «Για το FIFA μού είπε(γέλια). Να παίζω σκληρά, να βοηθάω την ομάδα μου και να είμαι υγιής». Για τις συνεντεύξεις που είναι υποχρεωμένος να δίνει:«Βαριέμαι να μιλάω, αλλά τι να κάνουμε. Δουλειά μου είναι. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Δεν σκέφτομαι τις 70 νίκες. Από την πρώτη στιγμή στο ΝΒΑ σκέφτομαι πως θα γίνομαι καλύτερος, γιατί μόνο έτσι θα πάω μπροστά».

Εθνική μπάσκετΜιλγουόκι ΜπακςμπάσκετΓιάννης Αντετοκούνμπο