Αθλητισμός|05.02.2020 07:42
Οδοστρωτήρας Αντετοκούνμπο στη Νέα Ορλεάνη - Νέο double-double
NewsroomΜουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα κόντρα στους Πέλικανς για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο, όταν πήρε μπρος ο «Greek Freak» τους οδήγησε σε μία εύκολη νίκη μέσα στην Νέα Ορλεάνη με 120-108 κάνοντας «double double» με 34 πόντους και 17 ριμπάουντ.
Ο Έλληνας άσος είχε 34 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ στον αγώνα με τους Πέλικανς και έφτασε στους 10 αγώνες με 30+ πόντους, 15+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ. \Από το Μιλγουόκι που είναι πλέον στο 43-7 εξαιρετικός ήταν κι ο Μίντλετον με 20 πόντους 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ο Μάθιους με 17 πόντους, ο Μπλέντσο με 16 πόντους και 7 ασίστ.
Για την Νέα Ορλεάνη (20-30) ο Ίνγκραμ είχε 32 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Ουίλιαμσον 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Ρέντικ 12 πόντους.
Διαβάστε ακόμη
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία