Αθλητισμός|05.02.2020 10:22

Κύπελλο: Η Τούμπα μαγνητίζει τα βλέμματα στο δεύτερο ραντεβού ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού σε τρεις μέρες

Newsroom

Το κυρίως μενού της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σερβίρεται με δύο αγώνες, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρώτη «μάχη», τρεις όμως μόνο μέρες μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, ενώ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και θέλει μόνο τη νίκη, αλλά ταυτόχρονα και μία πειστική εμφάνιση με σκορ πρόκρισης. Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Λέο Μάτος και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ δεν έχει στη διάθεσή του και τους Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ζαμπά. Ο Παναθηναϊκός με όπλο την ψυχολογία και την καλή του αγωνιστική κατάσταση θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς θα ακολουθήσει και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Στο Αγρίνιο η ΑΕΚ θέλει να «χτίσει» την πρόκριση, αν και έχει σημαντικές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Λόπες, Ολιβέιρα και Παουλίνιο, ο τιμωρημένος Κρίστισιτς και ο Μπάρκας. Σημαντικές ελλείψεις έχει κι ο Παναιτωλικός, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Λουσέρο, Αριγίμπι και Κνετ, αλλά και οι Μιμίτο και Ντουάρτε.

Τετάρτη (5/2)
Παναιτωλικός - ΑΕΚ (17.00, Cosmotesport2)
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (21.30, Cosmotesport1)

Πέμπτη (6/2)
Αρης-Ατρόμητος (19.00, Cosmotesport1)

ΠαναιτωλικόςΑΕΚΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚποδόσφαιροκύπελλο