Αθλητισμός|06.02.2020 10:04

Euroleague: Ο «λαβωμένος» Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ-Το πρόγραμμα

Newsroom

Κάτω από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός(21.00, NS2) για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, προέρχονται από μια βαριά ήττα στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις και σα να μην έφτανε αυτό έχουν να αντιμετωπίσουν και σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη (αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι), τον Γιώργο Πρίντεζη που ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά, τον Τέιλορ Ρότσεστι(υπέστη μυϊκό τραυματισμό) όπως και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο(τραυματίσθηκε στον δεξί αστράγαλο).

Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού μετέχουν στις προπονήσεις παιδιά από την β΄ ομάδα που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2 όπως ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο Βασίλης Χρηστίδης. «Το μομέντουμ δεν είναι με μας. Χάσαμε το ματς στο Κάουνας, αλλά χάσαμε και δύο βασικούς γκαρντ που προσφέρουν σκορ, δημιουργία και ηγεσία. Τα παιδιά που είναι άπειρα δεν είναι εύκολο να τους καλύψουν. Προσθέστε Χαραλαμπόπουλο και Πριντεζη, Υπάρχει λειψανδρία», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στην Μόσχα ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 79-84 , γεγονός που δεν ξεχνάει ο Δημήτρης Ιτούδης: «Τη τελευταία φορά που  αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό πήρε τη νίκη στη Μόσχα, επομένως αυτό αποτελεί και επιπλέον κίνητρο για εμάς», είπε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ.

Το πρόγραμμα(24η αγωνιστική)

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

19.30 Αναντόλου Εφές – Ζάλγκιρις Κάουνας, Novasports1HD

21.00 Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports2HD

21.00 Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports3HD

22.00 Μπασκόνια - Βιλερμπάν, Novasports1HD

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

19.00 Χίμκι – Ερυθρός Αστέρας, Novasports2HD

19.45 Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβιβ, Novasports3HD

21.30 Παναθηναϊκός– Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Novasports1HD

22.00 Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD

ΟλυμπιακόςμπάσκετΤΣΣΚΑ ΜόσχαςEuroleague