Αθλητισμός|06.02.2020 22:05

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Ολυμπιακό με έγγραφο που συνδέει Μαρινάκη - Τζουγανάτο

Newsroom

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ απαντώντας στα όσα ανέφερε ο Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης, ενώ παράλληλα ανέδειξε και τις σχέσεις του μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη με τον δικηγόρο Δημήτρη Τζουγανάτο, επιστήθιο φίλο του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Φαραντούρη, ο οποίος τοποθετήθηκε με διαδικασίες εξπρές στην Επιτροπή από τον Λευτέρη Αυγενάκη, μόλις δυο ημέρες πριν από την εξέταση της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης και ήταν μεταξύ εκείνων που ψήφισαν υπέρ του υποβιβασμού.

Ο κ. Τζουγανάτος, είναι, σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, δικηγόρος της εταιρείας «Αργος» που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλά θα κάνει να αφήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ότι θίγονται να απαντήσουν μόνοι τους, γιατί αλλιώς ενισχύει την εικόνα που έχει όλη η Ελλάδα ότι ενεργούν ως υπάλληλοί της. Από αυτό εξαιρείται ο κ.Τζουγανάτος και η ανεξάρτητη γνωμοδότησή του, γιατί όπως αποδεικνύουν τα κάτωθι έγγραφα, όντως έχει επίσημη συνεργασία με την εταιρία ΑΡΓΟΣ ΑΕ του κ.Μαρινάκη».

Και καταλήγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς, τα φερέφωνα του "Ρώσου", "φιλοξενούμενου" ιδιοκτήτη, σας ενημερώνουμε ακόμη μια φορά, ότι δεν θα βρεθεί σε αυτή την περίπτωση δικαστήριο να ξεχάσει να σας δικάσει, εσάς τους μεγαλόψυχους, ενωτικούς Έλληνες».

Σημειωτέον ότι προ ημερών ο ΠΑΟΚ προέβη σε καταγγελία προς τον Αρειο Πάγο για μυστικό ραντεβού πριν από την απόφαση της ΕΕΑ. Από τον Δικέφαλο έκαναν λόγο για συνάντηση παραγόντων και νομικών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανθρώπους του Αυγενάκη και... φίλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που παραδέχθηκαν και οι Πειραιώτες κάνοντας λόγο για ραντεβού γνωμοδότησης!

Το αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις σχέσεις Μαρινάκη - Τζουγανάτου


Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚΒαγγέλης ΜαρινάκηςΝίκος ΦαραντούρηςΔημήτρης ΤζουγανάτοςΕπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού