Αθλητισμός|06.02.2020 22:06
Προαγωγή Νούλη σε Εισαγγελέα Πειραιά μετά το σάλο για το σχόλιο με τους ΠΑΟΚτσήδες
NewsroomΠροαγωγή πήρε ο Αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Νούλης, σε Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Πρόκειται για τον άνθρωπο που είχε αποκαλέσει τους ΠΑΟΚτσήδες «υπανθρώπους», προκαλώντας σάλο αντιδράσεων.
Μιλώντας σε φίλους του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νούλης είχε αποκαλέσει «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του Δικεφάλου.
Η δημοσιοποίηση του προσβλητικού χαρακτηρισμού προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τη διοίκηση της ομάδας, η οποία κινήθηκε προς κάθε κατεύθυνση για να ζητήσει την τιμωρία του.
Διαβάστε ακόμη
- Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
- Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
- Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
- Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα