Αθλητισμός|07.02.2020 20:45

Απειλεί τον ΠΑΟΚ με προσφυγή στη δικαιοσύνη ο δικηγόρος Τζουγανάτος

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε με ανακοινώσεις, με τοποθετήσεις, με θέσεις, με διαρροές -με κάθε τρόπο- τη σχέση του δικηγόρου Δημήτρη Τζουγανάτου με τον Νίκο Φαραντούρη, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που έλαβε μέρος στην ψηφοφορία για τον υποβιβασμό του Δικεφάλου αλλά και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από τον Δικέφαλο μάλιστα είχαν προβεί και σε καταγγελία για μυστικό ραντεβού παραμονές της επίμαχης συνεδρίασης της ΕΕΑ.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Τζουγανάτος, μια εβδομάδα μετά, πήρε θέση, καθώς με δήλωσή του κάνει λόγο για «ευφάνταστες ιστορίες - μυθεύματα»,  ενώ περνάει στην επίθεση σημειώνοντας ότι «θα αντιμετωπίσουν την κρίση της Δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

Αναλυτικά η δήλωση Τζουγανάτου: «Οσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία. Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες - μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς. Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της Δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

ΟλυμπιακόςΔημήτρης ΤζουγανάτοςΠΑΟΚΝίκος ΦαραντούρηςΕπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού