Αθλητισμός|07.02.2020 22:21

Στη Ζυρίχη για επαφές με αξιωματούχους της FIFA ο Γεραπετρίτης

Newsroom

Νέο κύκλο επαφών θα έχει εκτός Ελλάδας ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις επαφές με τους ξένους αξιωματούχους για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος άφησε στον... πάγκο τον αρμόδιο σε θέματα αθλητισμού υφυπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη, θα ταξιδέψει και πάλι στην Ελβετία προκειμένου να έχει επαφές με στελέχη της FIFA.

Τη Δευτέρα (10/2) ο κ. Γεραπετρίτης θα μεταβεί στη Ζυρίχη, όπου θα έχει ραντεβού με τον αντιπρόεδρο της FIFA και πρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ, τη διευθύντρια Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών, Εμιλι Σο αλλά και τεχνικά κλιμάκια της διεθνούς ομοσπονδίας ούτως ώστε να συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα και να γίνει μια προπαρασκευαστική επαφή πριν από την έλευση του Τζιάνι Ινφαντίνο στην Αθήνα. Αλλωστε, ο υπουργός Επικρατείας κατά τη συνάντηση με τα στελέχη της FIFA θα απευθύνει την επίσημη πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο της FIFA για ραντεβού επί ελληνικού εδάφους και συνυπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γεραπετρίτης βρέθηκε και πάλι στην Ελβετία, όπου μεταξύ άλλων συνάντηση και τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος επίσης αναμένεται εντός Φεβρουαρίου να έρθει στην Αθήνα.

FIFAποδόσφαιροΓιώργος Γεραπετρίτης