Αθλητισμός|08.02.2020 16:40

Super League 1: Σε Νέα Σμύρνη και Λαμία ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής

Newsroom

Ένας «τελικός» παραμονής και μια μάχη εξάδας περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα της 23ης αγωνιστικής. Ο Πανιώνιος παίζει τα ρέστα του στη προσπάθεια να φύγει από την τελευταία θέση, απέναντι στην Ξάνθη, ενώ Λαμία και ΑΕΛ παίζουν τα ρέστα τους στην προσπάθειά τους να μείνουν κοντά στη μάχη της την είσοδό τους στην πρώτη εξάδα, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος τους, αλλά να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα κρατήσει τις όποιες ελπίδες έχουν, ζωντανές.

Στη Νέα Σμύρνη (19.30, Νovasports 1) ο Πανιώνιος (14η θέση, 9 βαθμοί) υποδέχεται την Ξάνθη (7η θέση, 27 βαθμοί), με τους Νεοσμυρνιώτες να ψάχνουν τρόπο να μαζέψουν την απόστασή τους από τον Παναιτωλικό, στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στην Super League 2. Οι Θρακιώτες από την πλευρά τους δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να βρεθούν στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ.

Στο ΔΑΚ (20.00, ΕΡΤ Sports) η Λαμία (12η θέση, 24 βαθμοί) υποδέχεται την ΑΕΛ (9η θέση, 25 βαθμοί). Τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι «βυσσινί» έχουν χάσει έδαφος στο δρόμο προς την πρώτη εξάδα κάτι που σημαίνει πως όποιος χάσει, μάλλον… χάνεται.

Λαμία ΠΑΕΑΕΛΞάνθη ΠΑΕSuper League 1Πανιώνιος