Επιστολή Παναθηναϊκού σε Περέιρα για VAR στην Τούμπα και Elite διαιτητές στο ΟΑΚΑ
NewsroomΗ ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και στον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα θέλοντας αρχικά να μάθει αν το VAR λειτούργησε κανονικά στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αν έγινε χρήση του στις φάσεις που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκειά της.
Πρόκειται, δηλαδή, για το μαρκάρισμα του Πέλκα στο τρίτο λεπτό, το οποίο οι πράσινοι θεωρούν πως θα έπρεπε να έχει επιφέρει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Δικεφάλου, το πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ και με το οποίο ανοίγει το σκορ, αλλά και το γύρισμα του Βιεϊρίνια στον Πασχαλάκη προς το φινάλε της αναμέτρησης για το ενδεχόμενο να το έχει κάνει με το χέρι.
Επιπλέον, από το τριφύλλι στο δεύτερο σκέλος της επιστολής τους, ζητούν να οριστούν διαιτητές της κατηγορίας Elite στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο ή τουλάχιστον κάποιοι οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας τόσο κρίσιμης αναμέτρησης.
- «Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
- «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
- Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
- Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων