Αθλητισμός|08.02.2020 21:32

Πανιώνιος-Ξάνθη 0-0: Μία ισοπαλία που δεν ήθελε κανένας

Newsroom

Οι δύο ομάδες που είχαν τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (από τρεις), ο Πανιώνιος και η Ξάνθη, έμειναν στο στείρο 0-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ το πρωτάθλημα της Superleague μπαίνει στην τελική του ευθεία, σε ένα παιχνίδι που δεν αφήνει σίγουρα κανέναν ικανοποιημένο!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Πανιώνιος μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον Παναιτωλικό στη μάχη για την παραμονή (που όμως υποδέχεται τον Βόλο) και εξακολουθεί να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης, αλλά είχαν τον έλεγχο μόνο στα πρώτα είκοσι λεπτά, όταν απείλησαν κυρίως με τον Αραμπούλι να σκοράρουν. Στη συνέχεια δεν βρήκαν ρυθμό και έμειναν χωρίς γκολ. 

Η Ξάνθη έπιασε στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ τον ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν μπόρεσε όμως να εκμεταλλευτεί το δικό της καλό κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πατήσει πιο γερά στην εξάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Λυμπεράκης, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Τσιλούλης (85' Γρίβας), Κόρμπος (79' Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (88' Σιντί Αλί), Αραμπούλι

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Σόσα, Τεσέιρα, Στάρτζεον (85' Φοσέ), Καμαρά, Τερκί, Μπαριέντος (27' Μουλέν), Τζουρίτσκοβιτς (71' Ντε Αμορίμ), Κάστρο

SuperLeagueΞάνθη ΠΑΕποδόσφαιροΠανιώνιος