Αθλητισμός|08.02.2020 22:07

Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Όλα στο μηδέν εκτός από τις... ανακοινώσεις

Newsroom

Με τις ανακοινώσεις της ΑΕΛ να είναι... περισσότερες από τις σημαντικές φάσεις που έγιναν στην αναμέτρηση, Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 με αποτέλεσμα να κάνουν αμφότερες ένα βήμα πίσω στην προσπάθεια εισόδου στην πρώτη εξάδα. Η αναμέτρηση κατατάσσεται στην κατηγορία εκείνων που θα ξεχαστούν εύκολα καθώς οι δυο ομάδες έπιασαν χαμηλά αγωνιστικά στάνταρ, σε μια διαδικασία αλληλεξουδετέρωσης, με το τελικό αποτέλεσμα να «ψαλιδίζει» τις όποιες ελπίδες είχαν πριν από την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες για να προλάβουν το τραίνο της πρώτης εξάδας.

Η ΑΕΛ εξέφρασε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης τα παράπονά τις για διαιτητικές αποφάσεις του Παπαδόπουλο, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης είχαν καταγραφεί μια ανακοίνωση της ΠΑΕ αλλά και μια προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια. Όσο για την αναποτελεσματικότητα των δυο ομάδων, είναι χαρακτηριστικό πως η Λαμία συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς νίκη ενώ η ΑΕΛ δεν έχει πάρει ακόμα «τρίποντο» μέσα στο 2020.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τάιρον (80′ Νιάς), Καραμάνος, Βιγιάλμπα (81′ Βασιλόγιαννης), Μπιανκόνι (66′ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σετσέροβιτς (81′ Νούνιτς), Βινίσιους (62′ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου

Λαμία ΠΑΕSuper League 1ποδόσφαιροΑΕΛ