Αθλητισμός|09.02.2020 22:12

Χέρι-χέρι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη Super League: Επόμενες αγωνιστικές και βαθμολογία

Newsroom

Η κατάσταση δεν διαφοροποιήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά την ολοκλήρωση του βασικού μενού της 23ης αγωνιστικής. Η μάχη για τον τίτλο καλά κρατεί μεταξύ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και του διεκδικητή Ολυμπιακού που παραμένει στο +2 μετά την επικράτηση επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι χάρη σε... buzzer beater του Χασάν στις καθυστερήσεις. Την ίδια ώρα όμως και ο Δικέφαλος διέλυε τον ΟΦΗ με 4-0 και τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο παραμένοντας σε απόσταση βολής.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου και ουδείς μπορεί να προδικάσει ποιος θα τερματίσει πρώτος αλλά και ποιος τελικά θα φτάσει στην κατάκτηση της κούπας μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Γίνεται αντιληπτό ότι τα τρία εναπομείναντα ματς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον: για την 24η αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (15/2, 19.30) τον Πανιώνιο στο Γ. Καραϊσκάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΛ την ίδια ημέρα (17.15), ενώ την Κυριακή 23/2 (19.30) οι δυο τους θα αναμετρηθούν στο απόλυτο ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας. Οσο για το φινάλε της κανονικής περιόδου (26η αγωνιστική), θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου (19.00) και ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ξάνθη, ενώ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό.

Βαθμολογία

Επόμενες αγωνιστικές

SuperLeagueΠΑΟΚΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΑΕΚποδόσφαιρο