Αθλητισμός|10.02.2020 16:26

Με ανατροπή και «4άρα» στη Μίλαν η Ίντερ έπιασε τη Γιουβέντους

Newsroom

Ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε με κούρσα για δυο, έγινε υπόθεση τριών, καθώς στο ντέρμπι του Μιλάνου η Ίντερ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0, έφτασε σε ένα εμφατικό 4-2 επί της Μίλαν, και σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουβέντους από τη Βερόνα, την έπιασε στην κορυφή. Οι «Νερατζούρι» δεν ήταν οι μόνοι που επωφελήθηκαν από την ήττα της «Μεγάλης κυρίας» καθώς η Λάτσιο, με νέα νίκη βρίσκεται πλέον στο -1 από το δίδυμο κορυφής.

Στο «ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα», η Μίλαν έκανε το 0-1 στο 40' με τον Άντε Ρέμπιτς με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να είναι εκείνος που το «σέρβιρε». Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Ζλάταν χρίστηκε σκόρερ μετά από ασίστ του Κεσί, με τον 38χρονο Σουηδό επιθετικό να προκαλεί ντελίριο στους «ροσονέρι» γράφοντας το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ιντερ απάντησε, με τα δυο της πρώτα τέρματα να έχουν μικρότερη χρονική διαφορά από τα αντίστοιχα της Μίλαν. Στο 51' ο Μπρόζοβιτς μείωσε σε 2-1 και στο 54' ο Βετσίνο μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Σάντσες για το 2-2. Στο 70' οι «νερατζούρι» ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή με τον Ντε Βράι να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καντρέβα για το 3-2. Στο 90+3' ο Λουκάκου έδωσε το τελειωτικό «χτύπημα» στη Μίλαν, γράφοντας το τελικό 4-2.

Νωρίτερα, η Λάτσιο επικράτησε της Πάρμα με 1-0 εκτός έδρας με το γκολ του Καϊσέδο στο πρώτο ημίχρονο και πλέον η μάχη για τον τίτλο την... αφορά. Στα τελευταία 10 παιχνίδια, οι Λατσιάλι έχουν μαζέψει 26 βαθμούς έναντι 20 της Ίντερ και 19 της Γιουβέντους, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και να γίνουν και εκείνοι διεκδικητές του τίτλου.

Η βαθμολογία μετά από 23 αγωνιστικές

ΛάτσιοποδόσφαιροΓιουβέντουςΙντερSerie AΜίλαν