Αθλητισμός|10.02.2020 20:28

Με γκολ σε «νεκρό χρόνο» ο Βόλος πάγωσε τον Παναιτωλικό

Newsroom

Με... buzzer beater στο 96' ο Βόλος λάβωσε τον Παναιτωλικό και έφυγε αλώβητος από το Αγρίνιο αποσπώντας ισοπαλία (1-1). Η ομάδα του Μάκη Χάβου κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις χάρη σε ένα γκολ του Μουνιέ αλλά ο Δημόπουλος άφησε βυθισμένο τον Παναιτωλικό στην ουρά της βαθμολογίας με ένα τέρμα σε «νεκρό χρόνο».

Το γκολ που άξιζε να πετύχει η ομάδα του Αγρινίου βάσει απόδοσης, κατοχής της μπάλας και ευκαιριών στο α' ημίχρονο ήρθε με πρωταγωνιστή τον  Μουνιέ στο 42', ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Βόλος κέρδισε (σε πρώτο χρόνο) πέναλτι που εν τέλει πήρε σωστά πίσω ο ρέφερι Κατσικογιάννης κατόπιν συνεννόησης με το VAR.

Ο Αλβάρες είχε δοκάρι στο 62' χάνοντας την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι για τους γηπεδούχους που τελικά τιμωρήθηκαν στις καθυστερήσεις καθώς δεν κατόρθωσαν να καθαρίσουν την απειλή αφήνοντας το περιθώριο στον Δημόπουλο για να σκοράρει από κοντά και να ισοφαρίσει.

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίενστεντ, Κέβιν, Ντίας, Ντάλσιο, Μουνιέ, Ρόσα, Αλβάρες (74' Ταχάρ), Ντάουντα.

Βόλος: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης (72' Λύρατζης), Φεράρι (65' Κάσες), Τσοκάνης (78' Μπαλογιάννης), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Μάντζης.

ΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣποδόσφαιροSuperLeague