Αθλητισμός|11.02.2020 16:58

Χωρίς Ινσούα ο Παναθηναϊκός, με Πέλκα ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για τον μεταξύ τους δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (12/2, 20.00) στο ΟΑΚΑ. Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχει σαφές προβάδισμα λόγω της νίκης με 2-0 στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας που έγινε στο στάδιο της Τούμπας το οποίο καλείται να διαχειριστεί, με τους «πράσινους» να προετοιμάζονται για το ματς της χρονιάς, καθώς θα προσπαθήσουν για τη μεγάλη ανατροπή. Οι Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρης Πέλκας ήταν τα ερωτηματικά για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, με τον Αργεντινό ακραίο αμυντικό να μένει εκτός αποστολής για το «τριφύλλι» και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να ταξιδεύει στην Αθήνα για το ματς της Τετάρτης.

Εκτός ο Ινσούα, μέσα ο Αγιούμπ

Στον Παναθηναϊκό, νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Γιασίν Αγιούμπ, ενώ μετά από αρκετό διάστημα επέστρεψε σε αυτήν ο Κολοβός. Την αποστολή των «πράσινων» αποτελούν οι Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής. 

Μέσα ο Πέλκας, εκτός ο Μάτος

Στο ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολή τόσο τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς όσο και τον Λέο Μάτος, όπως είχε κάνει και στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, πριν από μια εβδομάδα. Στην περίπτωση του Ζίβκοβιτς η απουσία του έχει να κάνει με την απόφαση του Φερέιρα να χωρίσει τους δυο τερματοφύλακες ανά θεσμό, με τον Πασχαλάκη να αγωνίζεται στο κύπελλο και τον Ζίβκοβιτς στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Μάτος, η απουσία του έχει να κάνει με την διαχείριση με φόντο την αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Στην αποστολή, που απαριθμεί 19 ποδοσφαιριστές, βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ .

Κύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΠαναθηναϊκός