Αθλητισμός|12.02.2020 17:52

Κηδεύτηκαν Κόμπι και Τζιάνα Μπράιαντ - Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου

Newsroom

Ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα κηδεύτηκαν στις 7 Φεβρουαρίου σε τελετή που έγινε σε στενό κύκλο, σύμφωνα και με το πιστοποιητικό θανάτου που έφερε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό κανάλι FOX11. Σύμφωνα με το έγγραφο, η επίσημη αιτία θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ήταν τραύμα από αμβλύ όργανο με τους ιατροδικαστές να προσθέτουν ότι η χρονική απόσταση ανάμεσα στο χτύπημα και τον θάνατο ήταν μικρή.

Το etonline.com, που επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια Μπράιαντ, τονίζει πως «η Βανέσα και η οικογένειά της ήθελαν να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε κλειστό κύκλο για να θρηνήσουν τις απώλειές τους. Η τελετή ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους καθώς δεν μπορούν ακόμα να διαχειριστούν την φυγή δύο πανέμορφων ψυχών».

Στις 24/2 η επιμνημόσυνη δέηση

Η δημόσια επιμνημόσυνη τελετή για το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο του NBA και την κόρη του θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center. Στο γήπεδο των Λέικερς θα βρεθούν τα μέλη της οικογένειας, φίλοι, αθλητές και επίσημοι του ΝΒΑ, πολιτικοί και κάτοχοι διαρκείας των Λέικερς. Η τελετή θα μεταδοθεί στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον.

T
T

μπάσκετΒανέσα ΜπράιαντΚόμπι ΜπράιαντΝΒΑ