Αθλητισμός|06.12.2018 19:12

Πρέλεβιτς και Παπαγεωργίου έστειλαν μήνυμα κατά της βίας

Θοδωρής Φελάνης

Οι πρόεδροι του μπασκετικού ΠΑΟΚ και του μπασκετικού Άρη, Μπάνε Πρέλεβιτς και Χάρης Παπαγεωργίου συμμετείχαν σε δράση που οργάνωσε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη, η ομάδα μπάσκετ του  Άρη με αμαξίδιο στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά την εξάλειψη της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Κος Χάρης Παπαγεωργίου , ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κος Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αθλητής του ΆΡΗ Wheelchair B.Cσ.σ. ομάδας με αμαξίδιο) Τσιντάρης Νικόλαος , ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν μηνύματα ομαδικότητας , θάρρους , αγωνιστικότητας , άμιλλας και συμφιλίωσης στους μικρούς μαθητές . Οι ερωτήσεις που δέχτηκαν πολλές , οι απορίες εύλογες αλλά οι δύο μεγάλοι θρύλοι του Ελληνικού Μπάσκετ δεν σταμάτησαν στιγμή να απαντούν και να μεταφέρουν στους μικρούς φίλους τις εμπειρίες τους .

Σε συμβολικές κινήσεις και των τριών σωματείων παρέδωσαν στην Διεύθυνση του Σχολείου από μια αγωνιστική φανέλα τους τμήματός τους , με τις υπογραφές των παικτών και μία μπάλα μπάσκετ της ΚΑΕ ΆΡΗΣ , επίσης με τις υπογραφές . Εθιμοτυπικά οι μικροί μαθητές ανταπέδωσαν δίνοντας από μία δημιουργία ζωγραφικής , δομημένη από τους μικρούς μαθητές , σε κάθε έναν από τους προέδρους για να κοσμούν τα γραφεία τους .

Η επίσκεψη έκλεισε με πολλές φωτογραφίες , αυτόγραφα και φυσικά τα καθιερωμένα σουτ από τους τρεις παίκτες δείχνοντας το μεγαλείο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΠΑΟΚ