Αθλητισμός|12.02.2020 21:37

Επίσκεψη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο!

Newsroom

Στα αποδυτήρια των διαιτητών κατέβηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, που βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο εσωτερικό του «Γ. Καραϊσκάκης». Αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων χάρη στο γκολ του Αντέτζο στο 44'.

Κι άλλες φορές, πάντως, κατά το παρελθόν ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει πράξει κάτι ανάλογο, ενώ απομένει να φανεί αν θα αναφερθεί η εν λόγω επίσκεψη στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, Κουτσιαύτη, όπως επίσης και το τι ακριβώς ειπώθηκε από τον Μαρινάκη.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή μετατρέποντας το 0-1 σε 3-1, προτού διαμορφωθεί το τελικό 3-2 της πρόκρισης, ενώ στο 61ο λεπτό του αγώνα η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ρόμανιτς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη-φάντασμα και αποβλήθηκε σε μια φάση που θα έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ για επικίνδυνο παίξιμο του Γκιλιέρμε.

Δείτε τη χαρακτηριστική φάση:

Πηγή: SDNA

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροΒαγγέλης Μαρινάκης