Αθλητισμός|13.02.2020 00:27

Προβάδισμα πρόκρισης για Μπιλμπάο και Νάπολι στα Κύπελλα Ισπανίας και Ιταλίας

Newsroom

Ημερα Κυπέλλου ήταν η Τετάρτη (12/2) όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ισπανία και την Ιταλία, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Νάπολι, αντιστοίχως, πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς των χωρών τους.

Στο ισπανικό Copa del Rey η Μπιλμπάο ήταν ανώτερη και επικράτησε 1-0 της μαχητικής Γρανάδας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που μεταδόθηκε live από το OPEN. Η βασκική ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό χάρη σε γκολ του Μουνιαΐν στο 45' και θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση στη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαρτίου στη Γρανάδα και επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από το OPEN. Στον έτερο ημιτελικό, που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από το «Ανοιχτό Κανάλι» το βράδυ της Πέμπτης (13/2, 22.00), η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Μιράνδες.

Για το ιταλικό Κύπελλο, η Νάπολι που παραπαίει στο πρωτάθλημα έκανε την έκπληξη και πέρασε νικηφόρα από το Μιλάνο επικρατώντας 1-0 της Ιντερ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για την ομάδα του Γκατούζο πέτυχε ο Φαμπιάν Ρουίς στο 57' ενώ βασικός αγωνίστηκε και ο Κώστας Μανωλάς. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 5 Μαρτίου, ενώ στον άλλον ημιτελικό η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους (13/2, 21.45).

ΝάπολιΑθλέτικ ΜπιλμπάοΙντερcopa del ReyΚύπελλο ΙταλίαςΚύπελλο ΙσπανίαςΓρανάδα