Αθλητισμός|28.06.2020 15:51

Ωμή παραδοχή Γκουαρντιόλα: «Θα απολυθώ αν αποκλειστούμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Newsroom

Το πρωτάθλημα στην Premier League χάθηκε πολύ νωρίς για την Μάντσεστερ Σίτι, που βρίσκεται 22 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ. Και καθώς ξαναρχίζει η δράση στο Champions League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρίχνει όλο το βάρος στους δύο αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» της διοργάνωσης, ξεκαθαρίζοντας απόλυτα ρεαλιστικά, πως αν η ομάδα του αποκλειστεί, τότε ο ίδιος θα απολυθεί!

«Το αποδέχομαι. Θέλω να κατακτήσω το Champions League, το ονειρεύομαι και θα διασκεδάσω τους αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι οι πιο ευτυχισμένες μου επαγγελματικά, καθώς θα πρέπει να φανταστούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τους αποκλείσουμε. Όμως αν δεν νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης τότε θα έρθει ο ιδιοκτήτης ή ο αθλητικός διευθυντής και θα μου πουν: "Δεν είναι αρκετό αυτό, θέλουμε το Champions League". Και θα με απολύσουν. Έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν, εκτός κι αν μου πουν πως "προσπαθήσαμε, αλλά τι μπορούμε να αλλάξουμε;"», δήλωσε.

Η Σίτι δεν έχει προχωρήσει ποτέ πιο μακριά από τους «8» με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο τιμόνι της, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε από την Τότεναμ. Η προπονητολογία πάντως εμπλέκει το όνομά του σε πιθανό ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουβέντους

ποδόσφαιροΠεπ ΓκουαρδιόλαChampions LeaguePremier LeagueΡεαλ ΜαδρίτηςπροπονητήςΜάντσεστερ Σίτι