Αθλητισμός|13.02.2020 12:57

Αποζημιώθηκε για το τρακάρισμα με μία σέλφι με τον Ζιντάν!

Newsroom

Πρόσφατα ο Ζινεντίν Ζιντάν ενεπλάκη σε τροχαίο μία μέρα πριν από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε πάνω στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, προκαλώντας όμως μόνο μερικές γρατζουνιές. 

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Μarca» οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητα για να ανταλλάξουν στοιχεία ώστε να επιληφθούν οι ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά ο πρώτος οδηγός δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τον Ζιντάν. Μάλιστα αμέσως του ζήτησε να βγάλουν μία σέλφι, για να έχει να λέει για το τροχαίο με τον θρυλικό «Ζιζού».

«Του είπα ότι θα ήθελα να τον συναντήσω υπό διαφορετικές συνθήκες, αλλά δεν ήταν κι άσχημος ο τρόπος που τον γνώρισα! Ανταλλάξαμε στοιχεία για το περιστατικό και ήταν απόλυτα πρόθυμος και ευγενικός. Δέχθηκε μάλιστα να βγάλουμε και φωτογραφία για να μπορώ να αποδεικνύω το τροχαίο μαζί του. Έβγαλε το καπέλο του και φωτογραφηθήκαμε» είπε ο επιπλοποιός στο επάγγελμα Ιγκνάσιο Φερνάντεθ.

Λίγο αργότερα του τηλεφώνησε κάποιος εκπρόσωπος του Ζιντάν και τον ευχαρίστησε επειδή του επέτρεψε να πάει γρήγορα στην προπόνηση, αλλά και για το γεγονός πως δεν του ζήτησε φανέλες, εισιτήρια ή αυτόγραφα, παρά μόνο μία φωτογραφία!

T

Ζινεντίν Ζιντάνποδόσφαιρο