Σύσκεψη για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός συγκαλεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών
NewsroomΟ εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, συγκάλεσε σύσκεψη κορυφής εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της 25ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 23/2) για την ερχόμενη Τρίτη (18/2) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Στη σύσκεψη θα παραστούν οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομίας (υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής, καθώς και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ). Εκτός από τον αθλητικό εισαγγελέα, θα είναι παρών και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς.
Σκοπός της σύσκεψης είναι η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και για τον λόγο αυτό θα γίνουν συστάσεις στους παράγοντες των δύο ομάδων ώστε να βοηθήσουν να γίνει το ντέρμπι σε αθλητικά επίπεδα και να αποφευχθούν δηλώσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης.
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη
Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη, η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, χωρίς να γίνει καμία αναφορά για παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βαγγέλης Τσακμάκας, ενώ τον Ολυμπιακό αντίστοιχα ο εκπρόσωπος ασφαλείας Νίκος Συντιχάκης. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τα μέτρα τάξης που θα πάρει η αστυνομία για τις αποστολές.
- 11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
- «Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
- Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
- Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο