Αθλητισμός|24.08.2020 10:54

NBA All Star Game 2020: Ο Μπάντι Χιλντ πήρε με buzzer beater τα τρίποντα

Newsroom

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό ήταν ο Τρέι Γιανγκ των Ατλάντα Χοκς, ο Ντεβόντε Γκρέιαμ των Σάρλοτ Χόρνετς, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον των Μαϊάμι Χιτ, ο Ντέβιν Μπούκε των Φίνιξ Σανς (που πήρε τη θέση του τραυματίας Ντέιμιεν Λίλαρντ), ο Ντάβις Μπέρτανς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ο Τζο Χάρις των Μπρούκλιν Νετς, ο Μπάντι Χιλντ των Σακραμέντο Κινγκς και ο Ζακ Λαβίν των Σικάγο Μπουλς.

Ο Γιανγκ ξεκίνησε πρώτος και τα πήγε... παραδόξως άσχημα, μαζεύοντας μόλις 15. Ο Γκρέιαμ, που τον ακολούθησε, μάζεψε 18, ο Ρόμπινσον 19 και ο Μπούκερ, ήταν πιο «ζεστός» με 27.

Τον ίδιο αριθμό με τον Μπούκερ, μάζεψε και ο Χιλντ (27), με τον Μπέρτανς που ακολούθησε, να σημειώνει 26. Ο Λαβίν μπορεί να έπαιζε εντός έδρας, αλλά με τους 23 πόντους που μάζεψε, αποκλείστηκε, όπως και ο περσινός νικητής, ο Χάρις, που είχε 22.

Στον τελικό, πήγε ο Μπούκερ, ο Χιλντ και ο Μπέρτανς... Ο Λετονός, μάζεψε 22 πόντους, ο Μπούκερ όμως τον ξεπέρασε, με 26. O Μπάντι Χιλντ, όμως, άφησε όλες τις «moneyballs» του, στην τελευταία θέση και με...  buzzer beater, έφτασε τους 27, παίρνοντας τον τίτλο από τα χέρια του Μπούκερ!

Πηγή: sdna.gr

buzzer beaterNBA All Star Game 2020NBAδιαγωνισμός καρφωμάτων