Αθλητισμός|17.02.2020 22:37

Νίκη «χρυσάφι» για τον ΟΦΗ που «βλέπει» playoffs

Newsroom

Σημαντική εκτός έδρας νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθεια που κάνει με στόχο να πλασαριστεί στα playoffs πέτυχε ο ΟΦΗ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Ατρόμητου χάρις το γκολ του Ζοάο Φιγκεϊρέδο (με φοβερή γυριστή κεφαλιά) στο 80΄. Πριν την φάση του γκολ ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει δίχτυα άλλες δυο φορές. Μια στο 66΄ όταν ο Ζοάο Βίκτορ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ(χρειάσθηκε ο διαιτητής Ζαχαριάδης να δει ξανά την φάση σε μόνιτορ) και μια στο 78΄ όταν ο Φιγκερεϊδο υποδείχθηκε επίσης σε θέση οφσάιντ σε μια αρκετά καθαρή (σε σχέση με την προηγούμενη) φάση που δικαίωσε την απόφαση του ρέφερι.

Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία για την ομάδα του ΟΦΗ το 2020, με την οποία πλέον ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 31 βαθμούς προσπερνώντας την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης ενώ βρίσκονται σε απόσταση μόλις 2 βαθμών από τον Άρη. Ο Ατρόμητος έμεινε χωρίς γκολ για 9ο συνεχόμενο ματς, παραμένει στους 26 βαθμούς και η προοπτική να κυνηγήσει θέση στην πρώτη 6άδα έχει απομακρυνθεί για τα καλά.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κουτρουμπής, Βαφέας (46' Στάικος), Γιαννούλης, Μεγιάδο, Ζοάο Βίκτορ, Τσιλιανίδης, Ναμπί (63' Βαζ), Σεμέδο (90'+3' Νάστος), Φιγκεϊρέδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης (46' Νάτσος), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες (83' Βέλλιος), Ενσικουλού, Ανδρούτσος, Γιακουμάκης, Μανούσος (70' Μάντσον).

ποδόσφαιροΑτρόμητοςΟΦΗSuper League 1