Αθλητισμός|07.12.2018 11:23

Παίκτες της Αρσεναλ ξεσάλωσαν σε πριβέ πάρτι με ναρκωτικά, ποτά, γυναίκες (vid)

Newsroom

Βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, απεικονίζει αρκετούς παίκτες των «κανονιέρηδων» να γλεντοκοπούν με γυναίκες, αλκοόλ και τα περίφημα μπαλόνια γέλιου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Αύγουστο σε κλαμπ του Λονδίνου. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν οι Λακαζέτ, Μιχιταριάν, Γκεντουζί, Μουστάφι, Ομπαμεγιάνγκ, Κολάσινατς και Οζίλ. Οι προαναφερθέντες είναι αυτοί που φέρονται να έκαναν χρήση ​«hippy crack», το γνωστό και ως αέριο γέλιου, συνδυάζοντάς το με πανάκριβες σαμπάνιες και βότκα.

Στο πάρτι, στο οποίο έδωσαν το «παρών» και 70 γυναίκες, οι παίκτες της λονδρέζικης ομάδας ξεσάλωσαν, ενώ οι Οζίλ και Γκεντουζί κάνουν χρήση του αερίου και έπειτα καταρρέουν στους δερμάτινους καναπέδες, με τον τελευταίο να φαίνεται να χάνει και τις αισθήσεις του! Επίσης, σημειώνεται στο ρεπορτάζ ότι στο πάρτι ήταν παρούσες και 70 κοπέλες και μία εξ αυτών μίλησε στην Sun δηλώνοντας σοκαρισμένη για όσα συνέβησαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ.

Οι παίκτες έκαναν «ζημιά» 34.000 ευρώ, αλλά η ζημιά που ενδέχεται να πάθουν κοστολογείται με πολλά μηδενικά ακόμη στην ουρά του ποσού...

ΛονδίνοΑρσεναλ