Αθλητισμός|18.02.2020 22:43

Δεν ήταν καλό το... φεγγάρι για Σάκκαρη και αδέλφια Τσιτσιπά

Newsroom

Δύο ήττες σε κρίσιμους αγώνες  στο Ντουμπάι και στη Μασσαλία είναι ο απολογισμός ισάριθμων αγώνων με ελληνικό ενδιαφέρον.

Στο WTA των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Ντουμπάι η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-2, 4-6, 6-1 στον Α΄γύρο του ταμπλό.

Το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε σε καλύτερη μέρα από την Σάκκαρη (Νο21) και σημείωσε την δεύτερη νίκη σε τρεις μεταξύ τους εμφανίσεις. Στον επόμενο γύρο η Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει την Ελίς Μέρτενς (Νο 22).

Στο 1ο σετ της αναμέτρησης με τη Σάκκαρη η Σαμπαλένκα μπήκε δυνατά και με τρία μπρέικ στο 2ο, 7ο και 8ο γκέιμ επικράτησε 6-2.

T

Στο 2ο σετ η Λευκορωσίδα προηγήθηκε 3-1 γκέιμ και κάλπαζε για τη νίκη μέχρι που η Σάκκαρη με ανατροπή και μπρέικ στο 5ο και 9ο γκέιμ επικράτησε 6-4.

T

Στο 3ο σετ  η Σταμπαλένκα με δύο συνεχόμενα μπρέικ προηγήθηκε 5-0 και κλείδωσε τη νίκη της.

T

Ηττα στο διπλό, πρεμιέρα Στέφανου

Στη Μασσαλία και στο 16αρι ταμπλό του διπλού ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον αδελφό του Πέτρο αγωνίστηκαν για τρίτη φορά μαζί σε τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί και γνώρισαν την ήττα. Ωστόσο έδειξαν βελτιωμένοι ενώ ο Πέτρος πήρε πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε από τους Γερμανούς Κέβιν Κράβετς και Αντρέα Μιές 6-4, 6-7 (5), 10-6.

Την Τετάρτη (19/2, 20.00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει τον πρώτο αγώνα του στο κυρίως ταμπλό απέναντι στον 21χρονο Σουηδό Μάικλ Ιμέρ (Νο75).

ΣπορΜαρία ΣάκκαρηΣτέφανος ΤσιτσιπάςATP ΜασσαλίαWTA Ντουμπάι