Αθλητισμός|19.02.2020 00:06

Ο τρομερός Χάλαντ έριξε στο καναβάτσο την Παρί - Η Ατλέτικο νίκησε τη Λίβερπουλ

Newsroom

Το Champions League επέστρεψε με την φάση των «16» και επέστρεψε εντυπωσιακά! Η Ατλέτικο Μαδρίτης έριξε στο καναβάτσο την κάτοχο του τίτλου Λίβερπουλ χάρη στο γρήγορο γκολ του Σαούλ από το τέταρτο μόλις λεπτό και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, ενώ εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο ματς της ημέρας, καθώς στη Γερμανία η Ντόρτμουντ με τον απίστευτο Χάλαντ που πέτυχε δύο ακόμη γκολ γράφοντας ιστορία, νίκησε 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και θα πάει στο δεύτερο ματς στο Παρίσι έχοντας τον πρώτο λόγο. 

Στη Μαδρίτη το παιχνίδι κύλησε στα μέτρα της Ατλέτικο. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της Λίβερπουλ μόλις στο 4' και ο Σαούλ με το γκολ που πέτυχε διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. Κόντρα στα προγνωστικά, αλλά και στη φόρμα της Λίβερπουλ, οι Ισπανοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να έχουν ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη ήττα της Λίβερπουλ στη σεζόν, που θα πρέπει στο δεύτερο παιχνίδι να ανατρέψουν το 1-0 για να μείνουν ζωντανοί στη διοργάνωση. 

Στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, όλα έγιναν σε οκτώ λεπτά! Ο Έρλινγκ Χάλαντ άνοιξε το σκορ στο 69' όταν μάζεψε την μπάλα στην επαναφορά και από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Ο Νεϊμάρ στο 75' ισοφάρισε σε 1-1 έχοντας εύκολη δουλειά μετά από την ασίστ του Μπαπέ, αλλά στο 77' πάλι ο πιτσιρικάς Χάλαντ με εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 2-1! Αυτό ήταν το 10ο φετινό γκολ του τρομερού Νορβηγού στο Champions League, σε επτά μόλις αγώνες, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στη διοργάνωση! Φυσικά σκόραρε και στο ντεμπούτο του με την Ντόρτμουντ στο Champions League.

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΜπορούσια ΝτόρτμουντποδόσφαιροChampions LeagueΠαρί Σεν ΖερμένΛίβερπουλ