Αθλητισμός|19.02.2020 11:44

Λιγκ Καπ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο

Newsroom

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που καλούνται να παλέψουν(18.00, ΕΡΤ Sports) με στόχο την  κατάκτηση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, μετά την νίκη του με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη,διατηρεί προβάδισμα τίτλου. Εάν τελικά τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτά μετά το Κύπελλο Ελλάδος το 2010.

Ο Παναθηναϊκός εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ στέφεται τροπαιούχος. Εάν ο Ολυμπιακός κάνει την ανατροπή και κερδίσει με 3-2 σετ τότε το Λιγκ Καπ θα κριθεί στο λεγόμενο «χρυσό σετ» των 15 πόντων. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ εξασφαλίζει ο ίδιος την …κούπα. Όπως ήδη ανακοινώθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά δεν θα πέφτει …καρφίτσα μιας και τα εισιτήρια του αγώνα έγιναν «καπνός» λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους.

«Είναι ένας αγώνας τίτλου και εδώ που έχουμε φτάσει δεν έχουμε επιλογή από το να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο που τόσο θέλει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο  προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αξία και στον χαρακτήρα που έχει η ομάδα. Έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια που κρίνουν τίτλους και το έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρνουμε», είπε ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού ,Γιώργος Πετρέας.

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςβόλεϊΛιγκ Καπ βόλεϊ