Αθλητισμός|19.02.2020 20:49

Με περίπατο η ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου - Κλείδωσε η τετράδα

Newsroom

Επιβεβαιώνοντας το ρόλο του μεγάλου φαβορί, η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που την περιμένουν από την περασμένη εβδομάδα ο κάτοχος του θεσμού ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης, με την κλήρωση να έχει οριστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης (20/2). Η «Ένωση» δεν απειλήθηκε σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και έφτασε στο ευρύ τελικό σκορ πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» στο 7' και στο 36' ο Κρίστιτσιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, «ψαλιδίζοντας» τις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του Αγρινίου, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα. Στο 78' ο Αλμπάνης σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κάνοντας το 3-0, και ο Λιβάγια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88' έγραψε το τελικό 4-0.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Βράνιες, Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (71' Σιμάνσκι),Λιβάγια, Αραούχο (79' Οικονόμου), Ολιβέιρα (60' Αλμπάνης).

Παναιτωλικός: Κνετ, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Μαλή, Κέβιν, Τσιγγάρα, Ταχάρ (72' Άλβαρεζ), Μιμίτο, Ντουάρτε, Φυτόπουλο (63' Ρόσα ), Μπαΐροβιτς (68' Μουνιέ).

ΠαναιτωλικόςΑΕΚΚύπελλο Ελλάδας