Αθλητισμός|21.02.2020 00:24

Πώς ο Γιάννης Αλαφούζος ωθεί σε παραίτηση τον Γιώργο Δώνη από τον Παναθηναϊκό

Newsroom

Εντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι έχει η έκρηξη του Γιώργου Δώνη και οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, όπου άφησε ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA ότι πριν από λίγες ημέρες ο προπονητής του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση με άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, οι οποίοι του μετέφεραν τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ τρεις είναι οι λόγοι της έκρηξης Δώνη που προκαλεί κρίση στον Παναθηναϊκό μεσούσης της περιόδου.

  • Ο πρώτος, και ο σπουδαιότερος, είναι ότι για να υλοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας του γιου του Χρήστου Δώνη, ο οποίος διαπραγματεύεται νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟ, θα πρέπει ο προπονητής της ομάδας να αποχωρήσει από τον πάγκο το προσεχές καλοκαίρι!
  • Ο δεύτερος είναι ότι για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα. 
  • Και ο τρίτος είναι ότι το μπάτζετ της ομάδας δεν πρόκειται να αυξηθεί.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως τόνιζαν ότι είναι παντελώς ανακριβή όσα γράφονται για αποφάσεις Αλαφούζου σχετικά με το ρόστερ και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πηγή: SDNA

ΠαναθηναϊκόςΓιώργος ΔώνηςΓιάννης ΑλαφούζοςΧρήστος Δώνηςποδόσφαιρο