Αθλητισμός|21.02.2020 15:39
Ο Σεμέδο εκθέτει τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός αδειάζει τον Σεμέδο!
NewsroomΟ Ρούμπεν Σεμέδο θα χάσει τον επαναληπτικό του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα, καθώς στο παιχνίδι(20/2) με την Άρσεναλ «κιτρινίστηκε» από τον Γερμανό διαιτητή Τσβάιερ και συμπλήρωσε το όριο των καρτών.
Ωστόσο ιδιαίτερα αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο αμυντικός του Ολυμπιακού, λέγοντας το... απίθανο, γι' αυτό το επίπεδο, πως δεν γνώριζε ότι με μία κίτρινη θα έχανε τον επόμενο αγώνα.
«Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν ήξερα πως με μία κίτρινη θα έμενα εκτός του επόμενου αγώνα. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα λείπω εγώ, Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ποιος θα παίζει και ποιος θα είναι εκτός. Το σημαντικό είναι η ομάδα» ήταν τα λόγια που μεταφέρθηκαν από τη μεταφράστρια του Ολυμπιακού.
Διαβάστε ακόμη
- Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
- Αφού δηλητηρίασε τον σύζυγό της, έγραψε παιδικό βιβλίο για το πένθος: Η ιστορία της «μαύρης χήρας», Κούρι Ρίτσιν
- Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ