Αθλητισμός|22.02.2020 14:21

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους δράστες»

Newsroom

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο Ιταλός ρέφερι Λουίτζι Λαμόνικα μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ(21/2). Ο έμπειρος διαιτητής τραυματίσθηκε ελαφρά καθώς το ταξί στο οποίο επέβαινε και στο οποίο βρίσκονταν επίσης ο παρατηρητής της αναμέτρησης Νίκος Πιτσίλκας και οι άλλοι δυο ρέφερις δέχθηκε επίθεση. Αστυνομικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση αναφέρουν πως επρόκειτο για μια καλά σχεδιασμένη επιχείριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα. 

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».

ΠαναθηναϊκόςEuroleagueμπάσκετ