Αθλητισμός|22.02.2020 21:46

Ο Παναθηναϊκός άντεξε με δέκα ποδοσφαιριστές και «φρέναρε» τον Αστέρα

Newsroom

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης πήραν από ένα βαθμό με τη λήξη της αναμέτρησης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τους «πράσινους» να αποκτούν το προβάδισμα λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους αλλά να το χάνουν λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και ενώ είχαν μείνει με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Το τελικό 1-1 μειώνει τις όποιες ελπίδες είχε ο Αστέρας να προλάβει το τραίνο των πλέι οφ, με τους Αρκάδες να ψάχνουν συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 51' με τον Μακέντα να ευστοχεί στο πέναλτι που επανεκτέλεσε και να νικά τον Παπαδόπουλο. Στο 47' ο Τασουλής μάρκαρε αντικανονικά τον Νάγκι και υπήρξε η υπόδειξη για πέναλτι. Στο 49' ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Μακέντα όμως διατάχθηκε η επανάληψη της εκτέλεσης καθώς κανένα από τα πόδια του Παπαδόπουλου δεν ήταν στη γραμμή της εστίας.

Στο 65'ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Ζαχίντ αντίκρισε για δεύτερη φορά κίτρινη κάρτα. Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε τα ρέστα του για να ξαναμπεί στο ματς και στο 85' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χαουρέγκι. Μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αστέρας ανέβηκε για το γκολ της ανατροπής, που δεν ήρθε, όπως δεν ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό αν και καταγράφηκαν αντεπιθέσεις με την άμυνα του Αστέρα εκτεθειμένη.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (78' Σίτο), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας (19' Βαλιέντε), Μουνάφο, Φερνάντεζ, Ρεγκίς (61' Κρέσπι), Χαουρέγκι, Ντέλετιτς

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (60' Αλεξανδρόπουλος ), Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (63' Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Μακέντα (76' Περέα)

Super League 1Αστέρας ΤρίποληςΠαναθηναϊκόςποδόσφαιρο