Αθλητισμός|23.02.2020 00:11

«Κάζο» της Ρεάλ Μαδρίτης μια εβδομάδα πριν το clasico - Η Μπαρτσελόνα στην κορυφή

Newsroom

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της La Liga μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη καθώς η «Βασίλισσα» ηττήθηκε από τη Λεβάντε και σε συνδυασμό με τη νίκη των Καταλανών επί της Εϊμπάρ, έπεσε από την πρώτη θέση. Οι πρωταθλητές Ισπανίας, που πριν από μια εβδομάδα βρισκόταν στο -3, θα βρεθούν στη Μαδρίτη έχοντας «αέρα» δυο βαθμών από τους «Μερένγκες», καθώς οι Μαδριλένοι μένουν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στη Βαρκελώνη, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση, πετυχαίνοντας τα τέσσερα από τα συνολικά πέντε τέρματα της Μπαρτσελόνα επί της Εϊμπάρ στο δρόμο για το εμφατικό 5-0. Λίγες ώρες αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στην έδρα της Λεβάντε, με τον Χοσέ Λουίς Μοράλες στο 79' να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για λογαριασμό της Λεβάντε και να της δίνει τη νίκη με 1-0.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Θέλτα επικράτησε της Λεγκανιές με 1-0 σε μια αναμέτρηση «ζωής και θανάτου» με τους Κέλτες να βγαίνουν με το «τρίποντο» που πήραν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχθηκε τη Βαλένθια, η άμυνα της οποίας περνά αποδεδειγμένα κρίση, καθώς μετά τα τέσσερα γκολ από την Αταλάντα δέχθηκε άλλα τρία, με αποτέλεσμα οι Βάσκοι να επικρατήσουν με 3-0 και να μπουν σε τροχεία Champions League.

La LigaΡεαλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα