Serie A: Απόλυτο αφεντικό η Γιουβέντους
NewsroomΚάποιος να την σταματήσει! Εντός ιταλικών συνόρων, όμως, δεν υπάρχει αντίπαλος να το κάνει, κόντρα σε αυτή την άπαικτη Γιουβέντους.
Η Ίντερ το πάλεψε πολύ στο Τορίνο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και δοκάρι με τον Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι (29’), αλλά η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποδείχθηκε εκ νέου πιο αποτελεσματική, παίρνοντας μια ακόμα νίκη (1-0), αυτή την φορά στο παραδοσιακό «Derby d’ Italia».
«Χρυσός» σκόρερ για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, για άλλη μια φορά φέτος, ο Μάριο Μάντζουκιτς με κεφαλιά (66’), ύστερα από σέντρα του Ζοάο Κανσέλο.
Με τη νίκη αυτή, η Γιούβε έφτασε τις 14 σε 15 ματς (!), παραμένοντας αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου έχει και μια ισοπαλία.
Πλέον είναι στο +11 από την δεύτερη Νάπολι (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και στο +14 από την τρίτη Ίντερ, η οποία θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να μπορέσει ρεαλιστικά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία έχει εφτά σερί και πάει φουλ για το όγδοο.
- Επίθεση στην Ουάσιγκτον: Τα κενά ασφαλείας που έβαλαν τον Τραμπ σε κίνδυνο - Φόβοι αύξηση της πολιτικής βίας
- Υποκλοπές: «Κουκούλωμα» και «συγκάλυψη» καταγγέλλουν νομικοί
- Μετακινήσεις γιατρών στα νησιά με «μπόνους» 2000 ευρώ μηνιαίως - Τι είπε ο Θεμιστοκλέους
- Ολομέτωπη επίθεση Μερτς στις ΗΠΑ: «Εξευτελίζονται από το Ιράν, δεν έχουν καμία στρατηγική»