Αθλητισμός|24.02.2020 16:36

Οριστικό: Ο Μίσιτς υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τον ΠΑΟΚ

Newsroom

Η παρουσία του ατζέντη του Γιόζιπ Μίσιτς στη Θεσσαλονίκη οριστικοποίησε τη μετακίνηση των δικαιωμάτων του 25χρονου Κροάτη μέσου από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αποφάσισαν να κάνουν χρήση του όρου για την απόκτηση του Μίσιτς, με την καταβολή της ρήτρας να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά έγιναν από τη στιγμή που οι συζητήσεις του Γιόζιπ Μίσιτς με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για το συμβόλαιο που θα είχε με τους «ασπρόμαυρους», είχαν αίσια κατάληξη. Ο Μίσιτς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών και με αυτό το τρόπο τελείωσε ένα θέμα που απασχόλησε τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό που μένει δεν είναι τίποτε άλλο από τις επίσημες ανακοινώσεις για τη μετακίνηση του Μίσιτς από την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ. Ο «γάμος» των δυο πλευρών έμοιαζε με γεγονός που απλά έμεινε να οριστεί ημερομηνία, καθώς εδώ και λίγο διάστημα ο Γιόζιπ Μίσιτς όχι μόνο είχε διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι ήθελε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, αλλά έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση που πήρε στα χέρια του.

ΠΑΟΚΓιόζιπ Μίσιτςποδόσφαιρο