Αθλητισμός|24.02.2020 23:09

Μάικλ Τζόρνταν με δάκρυα στα μάτια: «Πέθανε ένα κομμάτι του εαυτού μου…»

Newsroom

Ο μεγάλος Μάικλ Τζόρνταν λύγισε. Τα δάκρια έτρεχαν… ποτάμια στο πρόσωπο του, η απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ τον συγκλόνισε και οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα του στα πρώτα λεπτά της ομιλίας του στο Staples Center. Εκεί όπου βρίσκεται σχεδόν όλο το NBA για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι και της κόρης του Τζιάνα. «Ως πατέρας , ως αθλητής τα έδινε όλα. Αυτό ήταν ο Κόμπι.

Ήμασταν πολύ στενοί φίλοι, με θεωρούσε πάντα κάτι σαν τον μεγάλο του αδελφό. Συνήθιζε να με παίρνει απίθανες ώρες στο τηλέφωνο ρωτώντας με διάφορα πράγματα για ένα παιχνίδι, για μια κίνηση…Όταν πέθανε ο Κόμπι, αισθάνθηκα πως πέθανε κι ένα κομμάτι του εαυτού μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τζόρνταν. Σε άλλο σημείο δήλωσε: 

«Ήταν ένα παιδί με τρομερό πάθος. Αν αγαπάς κάτι, πηγαίνεις στα άκρα για να καταλάβεις. Πρέπει να δουλέψεις για να τα καταφέρεις. Ήθελε να γίνει ο καλύτερος που μπορούσε να γίνει. Ήθελα να γίνω ο καλύτερος μεγάλος αδελφός που μπορούσα να γίνω για εκείνον. Αγαπούσα πραγματικά αυτό το παιδί. Τον εκτιμώ για το πάθος του, ήθελε να βελτιώνεται κάθε μέρα. Σαν παίκτης, σαν πατέρας, σαν σύζυγος. Με έχει εμπνεύσει με όσα έκανε για τα παιδιά του.

Στη Βανέσα και τα κορίτσια, θα πω ότι θα σας κρατήσω κοντά μου και θα είμαι πάντα εδώ για εσάς. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτής της τραγωδίας. Ο Κόμπι έδινε τα πάντα για ό,τι έκανε. Όταν αποσύρθηκε έδειχνε τόσο χαρούμενος.Ήταν ένας φανταστικός πατέρας, αγαπούσε τις κόρες του με όλη του την καρδιά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος μας απομένει, ας απολαύσουμε τη στιγμή, με τις οικογένειες, τους φίλους και όσους αγαπάμε. . Σας υπόσχομαι ότι από εδώ και πέρα θα ζω με τις αναμνήσεις του μικρού μου αδελφού».

T
T

Μάικλ ΤζόρντανΚόμπι ΜπράιαντNBA