Αθλητισμός|25.02.2020 01:06

Πλημμύρισε δάκρυα το Staples Center στο τελευταίο αντίο για τον Κόμπι Μπράιαντ

Newsroom

Ήταν ένας εκ των κορυφαίων αθλητών που έχουν εμφανιστεί ποτέ στα γήπεδα του μπάσκετ και το ΝΒΑ, οι φίλοι του, τον τίμησαν όπως του άρμοζε. Από την εκδήλωση μνήμης του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα στο Staples Center δεν έλειπε σχεδόν κανείς. Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του αμερικάνικου μπάσκετ κι όχι μόνο έδωσαν το «παρών» σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση ενώ χιλιάδες απλοί φίλαθλοι συνέρρευσαν για να πουν το δικό τους «τελευταίο αντίο» στον Black Mamba.  Μεταξύ άλλων στο Staples Center βρέθηκαν οι: Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Μπιλ Ράσελ, Τζέρι Ουέστ, Φιλ Τζάκσον, Γκρέγκ Πόποβιτς, Σακίλ Ο' Νιλ, Ντουέιν Ουέιντ, Άντονι Ντέιβις, Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ, Αλίσια Κις και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση άνοιξε με την διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ η οποία συγκλόνισε με την ερμηνεία της και ακολούθησε η σπαρακτική ομιλία της Βανέσα Μπράιαντ, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την κόρη της Τζίτζι και στον υπέροχο χαρακτήρα της 13χρονης αλλά φυσικά μίλησε και για τον άνδρα της ζωής της. Λίγο αργότερα ράγισαν καρδιές και στη διάρκεια της ομιλίας του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον καλό του φίλο.

Μεταξύ άλλων επίσης στο βήμα ανέβηκαν ο  Σακίλ Ο' Νιλ , ο Ρομπ Πελίνκα, ο οποίος αποκάλυψε ένα sms που του έστειλε ο Κόμπι λίγα λεπτά πριν από την μοιραία πτήση. Όπως εξήγησε ο GM των Λέικερς, ο Κόμπι ήθελε να βοηθήσει ένα φίλο του προκειμένου το παιδί του να πάρει υποτροφία σε σχολείο κι αυτό ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος. Επίσης για τον Κόμπι μίλησε η Σαμπρίνα Ιονέσκου (είχε εκφραστεί με θαυμασμό ο Black Mamba εκτιμώντας τις ικανότητες της στο μπάσκετ),ενώ το κοινό δάκρυσε και με τις ερμηνείες των Κριστίνα Αγκιλέρα και Αλίσια Κις.

Δείτε στιγμές της εκδήλωσης

T
T
T
T
T
T
T
T
T

Δείτε όλη την τελετή μνήμης

 

μπάσκετNBAΚόμπι Μπράιαντ