Αθλητισμός|25.02.2020 14:47

Απίστευτη Λίβερπουλ! Η Γουέστ Χαμ απείλησε το αήττητο αλλά έχασε 3-2!

Newsroom

Η ιστορική επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League θεωρείται δεδομένη 30 χρόνια μετά την τελευταία στέψη της. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άλλωστε βρίσκεται 22 πόντους μπροστά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ απομένουν μόλις 11 παιχνίδια. Με δεδομένο ότι το απόλυτο των νικών μέχρι τέλους απαιτεί 33 βαθμούς, οι Κόκκινοι χρειάζονται όλους κι όλους 11 για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο ακόμη κι αν η Σίτι νικήσει τους πάντες μέχρι τέλους.

Επί της ουσίας λοιπόν, εκείνο το οποίο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι, αν οι Κόκκινοι θα επιστρέψουν στην κορυφή με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο: κατακτώντας δηλαδή τον τίτλο δίχως να υποστούν ήττα. Ηδη έπειτα από 27 αγωνιστικές έχουν 26 νίκες και μόλις μια ισοπαλία στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι πάντως με την Γουέστ Χαμ στο Ανφιλντ προτού καταλήξει στο 3-2 υπέρ της Λίβερπουλ έμοιαζε να φέρνει την πρώτη ήττα στη σεζόν για τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Βαϊνάλντουμ, αλλά τα «Σφυριά» βρήκαν άμεσα απάντηση στο 12' με τον Ντιόπ, ενώ πήραν και το προβάδισμα με τον Φορνάλς στο 54'.

Κι εκεί που άπαντες άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως ήρθε η ώρα της πρώτης ήττας στο Ανφιλντ έπειτα από τον Απρίλιο του 2017, ο Σαλάχ ισοφάρισε στο 68' έπειτα από... δώρο του Φαμπιάνσκι και ο Μανέ έγραψε το τελικό 3-2...

Γουέστ ΧαμΛίβερπουλPremier Leagueποδόσφαιρο