Αθλητισμός|26.02.2020 17:25
Champions League: Ρεάλ εναντίον Σίτι στη σκιά του κοροναϊού
NewsroomΟι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League με μια μάχη που θα μπορούσε να είναι και τελικός. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται (22.00) στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο άλλο ματς της βραδιάς η Λυών φιλοξενεί τη Γιουβέντους.
Οι αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πάντως κατά την τρέχουσα εβδομάδα πραγματοποιούνται στη σκιά της απειλής του κοροναϊού που ήδη έχει πλήξει και την Ευρώπη ενώ πέρασε και τα ελληνικά σύνορα. Η UEFA ωστόσο αποφάσισε όλα τα ευρωπαϊκά ματς της εβδομάδας να διεξαχθούν παρουσία οπαδών στις εξέδρες.
Εξαίρεση αποτελεί η συνάντηση της Ιντερ με την Λουντογκόρετς για τους «32» του Europa League, που θα γίνει χωρίς οπαδούς, λόγω COVID-19, όπως ανακοίνωσε η UEFA.
Διαβάστε ακόμη
- Τι αλλάζει σε Instagram και Facebook μετά την ιστορική δίκη στις ΗΠΑ
- Καύσωνας διαρκείας με 40άρια και ισχυρά μελτέμια - Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
- Πέθανε η σπουδαία Γιαγιόι Κουσάμα σε ηλικία 97 ετών – Η ζωή μιας καλλιτέχνιδας που δεν έμοιαζε με καμία άλλη
- Πέθανε στη φυλακή ο «κυνηγός των κρανίων» - Ποιος ήταν ο Βρετανός δολοφόνος Τζον Σουίνι