Αθλητισμός|26.02.2020 23:42

Live Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν - Γιουβέντους

Newsroom

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται απόψε σε Μαδρίτη και Λιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση ανάμεσα στους «Μερένγκες» και τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Λιόν υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τους Γάλλους να φιλοδοξούν να «φρενάρουν» την πορεία του Κριστιάνο Ροντάλντο.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ, μετά το περσινό «κάζο» απέναντι στον Άγιαξ θέλει να ξανακάνει πορεία... πρωταθλητισμού, έχοντας απέναντί της την Μάντσεστερ Σίτι, που αγωνίζεται υπό το βάρος της τιμωρίας αποκλεισμού για δυο χρόνια από την Ευρώπη, που της επιβλήθηκε για τις δυο επόμενες σεζόν.

Στο 60' ο Ίσκο με πλασέ άνοιξε το σκορ και η Ρεάλ προηγείται με 1-0

Στο 77' ο Ζεσούς με κεφαλιά ισοφάρισε για την Σίτι σε 1-1!

Στο 83' ο Ντε Μπρόινε με εύστοχο πέναλτι έκανε για τη Σίτι το 1-2!

Οι αρχικές συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Φερλάντ Μεντί, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Ίσκο, Βινίσιους, Μπενζεμά

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Μεντί, Ροντρίγκο, Γκουντογκάν, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Χεσούς

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το SDNA

Λιόν - Γιουβέντους 1-0

Στη Γαλλία, η Λιόν που ψάχνει τα πατήματά της στο εγχώριο πρωτάθλημα υποδέχεται την Γιουβέντους, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φιλοδοξεί να φτάσει σε έναν έκτο τελικό Champions League στην καριέρα του.

Στο 31' η Λιόν άνοιξε το σκορ με τον Τουσάρ και προηγείται με 1-0

Οι αρχικές συνθέσεις

Λιόν (Γκαρσία): Λόπες, Μαρσάλ, Μαρσέλο, Ντεναγιέρ, Κορνέ, Αουάρ, Τουσάρ, Γκόμες, Ντιμπουά, Ντεμπελέ, Εκαμπί.

Γιουβέντους (Σάρι): Σέζνι, Άλεξ Σάντρο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Ραμπιό, Πιάνιτς, Μπεντανκούρ, Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Κουαδράδο.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το SDNA

Μάντσεστερ ΣίτιΓιουβέντουςChampions LeagueΡεαλ ΜαδρίτηςΛιόν