Οι Άγγλοι καταγράφουν πως ο κοροναϊός μπορεί να στερήσει τον τίτλο από την Λίβερπουλ!
NewsroomΛίγο η τρέλα στην Αγγλία για το ποδόσφαιρο, λίγο η ανησυχία για τον κοροναϊό και τον φόβο ραγδαίας εξάπλωσης του, γέννησαν τις πρώτες θεωρίες συνομωσίας για το πως μπορεί να χάσει η Λίβερπουλ αυτό που δεν μπορεί να χάσει στο γήπεδο. Τον τίτλο στην Premier League!
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις ότι θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που προηγείται με 22 βαθμούς από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, σε περίπτωση που το πρωτάθλημα διακοπεί εξαιτίας του κοροναϊού!
Στο ίδιο σενάριο επισημαίνεται πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει τέλος στο πρωτάθλημα, να μην μετρήσουν οι βαθμοί και επομένως να μην αναδειχθεί πρωταθλητής, αλλά παράλληλα να μην υποβιβαστεί και καμία ομάδα!
- Financial Times: Στα 3,1 δισ. ευρώ το κόστος από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και άλλες 4 ευρωπαϊκές χώρες
- Φωτιά στη Δυτική Αττική: Ατελείωτη μάχη με τις φλόγες και νέο 112 για εκκενώσεις τριών περιοχών - Live όλες οι εξελίξεις
- Αδιανόητο: Λεηλάτησαν αυτοκίνητα πυροσβεστών που επιχειρούσαν στις φωτιές - Πήραν ακόμα και τις ζάντες
- ΗΠΑ: Σπάνε AI κάμερες γιατί (μεταξύ άλλων) αστυνομικός τις χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τον σύντροφό της