Αθλητισμός|28.02.2020 18:26

Κοροναϊός: Η Τότεναμ βάζει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες τον Σον μετά το ταξίδι του στη Ν. Κορέα

Newsroom

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Τότεναμ, Σον, θα μπει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 μέρες σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μετά το ταξίδι που έκανε στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι του, που έσπασε στη διάρκεια του αγώνα με την Άστον Βίλα στις 16 Φεβρουαρίου. 

Ο Σον θα μπει σε ατομική απομόνωση για κάθε ενδεχόμενο εξαιτίας του κινδύνου του κοροναϊού, καθώς είχε ταξιδέψει νωρίτερα στην Κορέα, πριν θεσπιστούν αυστηρά μέτρα πρόληψης. Θα πρέπει να μείνει στο σπίτι του για τις επόμενες δύο εβδομάδες, χωρίς να έρθει σε επαφή με κάποιο στέλεχος ή συμπαίκτη του στην Τότεναμ.

Μουρίνιο: «Ακολουθούμε τις συμβουλές»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, στην τελευταία συνέντευξη Τύπου τόνισε πως «είναι μία νόμιμη κίνηση που προκύπτει από τις Αρχές, από την Κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο, δεν είμαι κανείς, δεν είμαι καν ειδικός. Απλά λαμβάνουμε τις συμβουλές των Αρχών και τις εκτελούμε»

Πριν από τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο, οι δημοσιογράφοι που την παρακολούθησαν υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις πως δεν έχουν επισκεφθεί χώρες της Άπω Ανατολής το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Νότια Κορέα.

Ανάλογη είναι και η δράση της Νιούκαστλ, καθώς ο προπονητής της, Στιβ Μπρους, ανακοίνωσε πως τα μέλη της ομάδας δεν θα κάνουν χειραψία με τους αντιπάλους σε μία μορφή πρόληψης και προστασίας. 

ποδόσφαιροΤότεναμΣονΖοσέ ΜουρίνιοΚορονοϊός