Αθλητισμός|08.12.2018 14:53
Ποια Ferrari; Η Γιουβέντους!
Αλέξανδρος ΛοθάνοΓιουβέντους και Ferrari έχουν εκατομμύρια πιστούς, αλλά σε διεθνές επίπεδο στερούνται επιτυχιών εδώ και καιρό.
Η «Γηραιά Κυρία» έχει να κατακτήσει το Champions League από το 1996 και η «Σκουντερία» το πρωτάθλημα της Formula 1 (οδηγών ή κατασκευαστών) από το 2008.
«Η Γιουβέντους θα κατακτήσει το Champions League νωρίτερα απ' ό,τι η Ferrari θα πάρει ξανά πρωτάθλημα» προέβλεψε ο Λούκα ντι Μοντεζέμολο, πρώην πρόεδρος της «Σκουντερία», αλλά και της FIAT, στην οποία ανήκει η Γιούβε.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»